LDD >> Job >> Vi mangler en ansøgning fra DIG!

Vi mangler en ansøgning fra DIG!

Vi mangler en ansøgning fra DIG!Unik chance for at blive vores nye pædagog i en lille privat børnehave i hjertet af Valby!

Forestil dig en hverdag med skønne børn, gode kolleger, et godt forældresamarbejde og en høj faglighed!

Valby Folkebørnehave er et helt unikt sted, da vi kun har 21 børn og er 4 ansatte. Vi er en lille perle, hvor nærhed og fællesskab er i centrum, hvor børnene har krav på voksne omkring dem, som tør være i børnehøjde, også på den legende måde, som har øjne og ører åbne, og som tør at reflektere og udvikle egen praksis.

Vi søger en kreativt tænkende pædagog, som har lyst til at være en del af vores lille team på 4. Som pædagog må du gerne være fagligt stærk. Du behøver ikke have meget erfaring, men vi forventer, at du brænder for arbejdet og lægger stor energi i at skabe en hverdag for børnene, hvor de bliver mødt og set for de små individer de er.

Vi ser gerne, at:

  • du begejstres over børnenes pudsige indfald, at du følger deres spor og kan bygge videre på dem, samtidig med at det får en pædagogisk retning.
  • At du gerne vil indgå i daglig dialog med forældrene, også når det kan være svært, for du ved, at forældresamarbejdet er vigtigt for vores fælles mål om at gøre det, der er bedst for barnet

 

Du får til gengæld en fagligt ambitiøs lille personalegruppe, som vægter åbenhed, har humor og som tør udvikle sig. Det er med til at skabe et arbejdsmiljø hvor vi sammen kan sætte retning og reflektere over vores pædagogiske praksis, også med et smil på læben.

Den ledige stilling er på 32 timer med start så hurtigt som muligt.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med BUPL.

Ansøgningsfrist: 21.5.21

Vi afholder jobsamtaler i uge 21.

Ved spørgsmål kan der rettes henvendelser til Helle, leder på telefonnr. 3179 6232, du er også velkommen til at komme og hilse på.

Ansøg online via knappen ”ANSØG STILLINGEN” der leder dig videre til Jobndex. Husk at vedhæfte CV, uddannelsesbevis, anbefalinger mv.

Ønsker du mere information, er du velkommen til at besøge vores nye hjemmeside
www.valbyfolkeboernehave.dk

Vi glæder os til at møde dig!

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?