LDD >> Job >> Usserød Vuggestue, Hørsholm, søger uddannet pædagog

Usserød Vuggestue, Hørsholm, søger uddannet pædagog

Uddannet pædagog til hverdag i aktivitetens tegn
Usserød Vuggestue, Hørsholm

Har du dine pædagogiske kompetencer på plads? Og vil du være med til at styrke vuggestuebørns udvikling i samarbejde med kompetente kolleger og engagerede forældre?    

En vuggestue i bevægelse
Usserød Vuggestue er en privatejet institution med stort fokus på bevægelse og en anerkendende tilgang til vores 38 børn. Her er det kollegiale fællesskab og hverdagsglæden i upåklagelig god stand, og vi giver hinanden plads til fri leg, samtidigt med at vi i flok får hverdagen til at lykkes.

 Tag ansvar for en god og sund hverdag – for både børn og voksne
Du bliver tilknyttet den af vores 3 stuer, der passer til din personlighed. Du sørger altid for, at alle ender mødes, og du lærer hurtigt børnene at kende, når du arbejder på tværs af de forskellige stuer.

Din hverdag centrerer sig om udvikling – som især bygger på sanseaktiviteter, der forstærker børnenes evne til at mærke fællesskab og venskab. Her håber vi, at du er klar til at bakke dine kollegers gode idéer op, ligesom vi også rigtig gerne hører, hvilke tiltag du har lyst til at udfolde.

Du arbejder mandag-fredag mellem kl. 06.30 og 17.00, og hver uge har du både 1 lukkevagt og 1 åbnevagt.

 Et hus fuld af fællesskab og god stemning
Du får i alt 14 dygtige kolleger i et hjælpsomt og nærværende miljø, hvor vi har det rigtig godt med hinanden. Sammenholdet er intakt, og der er altid smil og sjov imellem os – og det smitter af på børnene.

Dertil arrangerer vi både arbejdsdage og sommerfester – i samarbejde med vores forældrebestyrelse – og én fredag om måneden afholder vi babycafé, hvor byens allermindste får et kig ind i vores hyggelige institution.

Idérig pædagog med lyst til leg  

  • Du er uddannet pædagog.
  • Du har gerne et par års erfaring fra en lignende stilling.
  • Har du et pædagogisk fokusområde, så er det en fordel, men bestemt ikke et krav.
  • Du er fysisk stærk og klar til en aktiv hverdag, hvor du både kravler, klatrer og klarer de forskellige løft, der forekommer i en vuggestue.

Som person er du initiativrig, og du glæder dig til at indgå i en legende og aktiv hverdag.
Dine pædagogiske metoder bærer præg af en anerkendende tilgang til både børn og forældre såvel som kolleger. Dertil træder du ind i stillingen med en faglig ballast, der gør, at du kan begrunde og forklare dine pædagogiske overvejelser og tiltag med selvsikkerhed.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Fine Schlichting på 40 45 03 32 eller fine@usseroedvuggestue.dk.

Send din ansøgning og dit CV via “søg jobbet online” hurtigst muligt. Skriv i din ansøgning, om du er interesseret i 37 timer om ugen. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?