LDD >> Job >> Pædagoger til vuggestue og børnehave

Pædagoger til vuggestue og børnehave

Pædagoger til vuggestue og børnehave“En god voksen er en voksen, som er sjov, fjoller og leger, f.eks. at man går ind i en busk, imens man lukker øjnene” – Nr. Herlevs børnehavebarn.

Elsker du at arbejde med børn, og får du energi af at være en del af et stærkt pædagogisk fællesskab, hvor der er rig mulighed for at sætte dit præg på udviklingen?

Nr. Herlev søger en glad, lyttende, opmærksom, varm og faglig velfunderet pædagog, der drømmer om at gøre en forskel for en masse skønne børn.

Privat børnehus tæt på Hillerød

Nr. Herlev Børnehus er et privat børnehus beliggende som en lille oase i et hyggeligt landsbymiljø lidt uden for Hillerød.
Børnehuset rummer nogle skønne børn i alderen 0-6 år fordelt på to børnehavestuer og én vuggestue. Vi har en dejlig have/legeplads med gode faciliteter for et godt udeliv, og hvor børnehave og vuggestue mødes og leger sammen. Vi ligger tæt på grønne områder, som vi enten går eller cykler til. Vores store drøm er at få en bus, så vi kan komme endnu længere væk på eventyr.

Ud over de dejlige børn, og vores team på 7 engagerede ansatte, har vi også vores egen madmor og kok, som laver varieret og årstidsbestemt økologisk mad til alle børn. Vores forældrebestyrelse er meget entusiastiske og arbejder for at skabe det absolut bedste miljø for vores fælles trivsel, læring, udvikling og dannelse.

I Nr. Herlev Børnehus tilbyder vi et givende og rummeligt miljø, hvor vi tør at sige vores drømme højt, og hvor du kan få indflydelse på børnehusets videre udvikling. Vi er et dynamisk og visionært pædagogisk team, som vægter dialog, initiativ og konstruktiv sparring.

 

Vores værdier

Vores værdigrundlag bygger på omsorg, samarbejde, glæde, lyst, nærvær, opmærksomhed og udvikling. Her er børnene i centrum, og vi ønsker, at børn udvikler sig til sociale, tolerante og ansvarsfulde mennesker. Vi er optaget af at skabe udvikling og gode betingelser for det gode børneliv gennem både planlagte aktiviteter og ved at følge børnenes spor.

Vi ønsker at børnene møder voksne, som arbejder professionelt, er engagerede, nærværende og positive. Her er der tid, ro og nærvær, og vi har fokus på den anerkendende tilgang til den enkelte og til det forpligtende fællesskab.

Her vil du opleve, at vi gør os umage, at vi ser en værdi i, at visioner kan udleves, at der er rum til at være kreativ og tænke ud af boksen, og at huset præges af nærvær, mangfoldighed og faglige diskussioner. Vi har fokus på en fortsat højnelse af fagligheden og arbejdsglæden gennem en styrkelse af det kollegiale samarbejde, gennem åbenhed, nysgerrighed, humor, konstruktiv sparring og faglige input.

 

Vi forventer, at du:

  • Har en pædagogisk uddannelse.
  • Har en høj faglighed med mange pædagogiske redskaber i din værktøjskasse, og at du vil være med til at udvikle vores fælles faglighed.
  • Har fokus på børnenes trivsel og udvikling både fagligt og socialt.
  • Arbejder ud fra den anerkendende tilgang.
  • Er tydelig i din kommunikation, så børnene ved, hvor de har dig.
  • Har lyst til at blive en aktiv del af hele huset og dét fællesskab, som vi prioriterer meget højt.
  • Kan arbejde et sted, hvor barnets perspektiv og oplevelse af hverdagen er af signifikant betydning.
  • Ønsker at være med til at skabe et arbejdsmiljø, hvor dit og dine kollegaers ”Work-life-balance” også er i fokus.

 

Praktisk information

Stillingen er på 35-37 timer om ugen efter aftale med dig.

Vi ser meget gerne, at du besøger os, inden du sender din ansøgning. Samtaler afholdes løbende – så hold dig ikke tilbage med at søge! Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt leder Ulla Vibe Funch, hvis du har spørgsmål til stillingen, eller hvis du ønsker at aftale et besøg, på telefonnummer 61 51 65 32 eller på e-mail stilling@nrherlevboernehus.com

CV, ansøgning, uddannelsesbevis samt anden relevant dokumentation uploades online via knappen ”Søg jobbet online”.

Nr. Herlev Børnehus er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner (LDD), der assisterer os med ansøgningerne. Vi har overenskomst via LDD og BUPL

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?