LDD >> Job >> Pædagog til vuggestuen

Pædagog til vuggestuen

Pædagog til vuggestuenNr. Herlev Børnehus søger en god pædagog, som er sjov, fjoller, er i øjenhøjde, tør drømme og har hjertet på rette sted
”En god voksen er en voksen som er sjov, at man fjoller og så hvor man hele tiden går ind i en busk, imens man lukker øjnene” – Nr. Herlevs børnehavebarn.

Er det dig? Den glade, lyttende, opmærksomme, varme og faglig velfunderede pædagog, som ser frem til at komme på arbejde hver dag i et givende og rummeligt miljø, hvor der er højt til loftet og masser af latter. Drømmer du, ligesom os, om at være med til at gøre en forskel for en masse skønne børn og være medspiller i et dynamisk og visionært pædagogisk team, som vægter dialog og konstruktiv sparring? Så er Nr. Herlev Børnehus måske stedet for dig. Hvad enten du er til yoga, friluftsliv, eller kunst.

Nr. Herlev Børnehus er et privat børnehus beliggende i en lille hyggelig landsby uden for Hillerød med 45 venner i alderen 0-6 år fordelt på to børnehavestuer og én vuggestue. Vi har en dejlig have/legeplads med gode faciliteter for et godt udeliv og hvor børnehave og vuggestue mødes og dagligt leger sammen. Børnehuset ligger desuden tæt på grønne områder, som vi enten går eller cykler til. Vores store drøm er at kunne få en bus, så vi kan komme endnu længere væk på eventyr.

Her har vi børnene i centrum, og et værdigrundlag som bygger på omsorg, samarbejde, glæde, lyst, nærvær, opmærksomhed og udvikling. Vi ønsker, at børn udvikler sig til sociale, tolerante og ansvarsfulde mennesker, og vi er optaget af at skabe udvikling og gode betingelser for det gode børneliv gennem både planlagte aktiviteter og ved at følge børnenes spor.

Vi ønsker at børnene møder voksne, som arbejder professionelt, er engagerede, nærværende og positive. Her tør vi godt sige højt, hvad vi drømmer om. Her er der tid, ro og nærvær, og vi ser en særlig grad af værdi i børns frie leg og udfoldelse. Vi har desuden fokus på relationen, den anerkendende tilgang til den enkelte og til det forpligtende fællesskab.

Her vil du opleve, at vi gør os umage, at vi ser en værdi i at visioner kan udleves, at der rum til at være kreativ og tænke ud af boksen, og at huset præges af nærvær, mangfoldighed og faglige diskussioner. Vi arbejder på, at kulturen er forankret i fælles værdisæt og præges af meningsfulde sammenhænge, så mål og ideer på den måde er drivkraften og opleves som en rød tråd i arbejdet. Vores fokus er derfor en fortsat højnelse af fagligheden og arbejdsglæden gennem en styrkelse af det kollegiale samarbejde, gennem åbenhed, nysgerrighed, humor, konstruktiv sparring og faglige input.

Ud over de søde voksne, som tager sig af børnene hver dag, har vi også vores egen madmor og kok, som laver varieret og årstidsbestemt økologisk mad til alle børn. Vi har også en meget engageret bestyrelse, der består af forældre, hvor der i tæt samarbejde er fokus på at skabe det absolut bedste miljø for vores fælles trivsel, læring, udvikling og dannelse. Et samarbejde som er kendetegnet ved, at der er kort fra idé til handling.

I vores hus, forventes det:

  • At du har en pædagogisk uddannelse.
  • At du har en høj faglighed med mange pædagogiske redskaber i din værktøjskasse, har en interesse i at dele din viden
  • samt er videbegærlig og har et ønske om at være med til at udvikle den fælles faglighed.
  • At du har fokus på børnenes trivsel og udvikling, både fagligt og socialt.
  • At du arbejder ud fra den anerkendende tilgang.
  • At du er tydelig således, at børnene ved, hvor de har dig.
  • At du har lyst til at blive en aktiv del af hele huset og dét fællesskab, som vi prioriterer meget højt.
  • At du kan arbejde et sted, hvor barnets perspektiv og oplevelse af hverdagen er af signifikant betydning.
  • At du ønsker at være med til at skabe et arbejdsmiljø, hvor dit og dine kollegaers ”Work-life-balance” også er i fokus.
  • Vi ønsker at ansætte med et timetal fra 32-37 timer om ugen.

Vi forventer, at du kommer på besøg, inden du sender en ansøgning. Ansættelse fra 1. august eller snarest derefter.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Ulla på telefonnummer 61 51 65 32 eller på email stilling@nrherlevboernehus.com

CV, uddannelsesbevis og ansøgningen samt relevant dokumentation uploades via knappen “ANSØG STILLINGEN” nedenfor.

Nr. Herlev Børnehus er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner (LDD), der assisterer os med ansøgningerne. Vi har overenskomst via LDD og BUPL.

Vi afholder samtaler løbende og ser frem til at høre fra dig.

To apply for this job please visit www.ofir.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?