LDD >> Job >> Pædagog på 34-37 timer til vores småbørnsstue

Pædagog på 34-37 timer til vores småbørnsstue

Pædagog på 34-37 timer til vores småbørnsstueLynges søger pr. 1/6 eller snarest derefter en engageret og dygtig pædagog til vores selvejende børnehave i Køge.

Vi er en børnehave der har 61 børn og 10 medarbejdere fordelt på 3 stuer.

Vi arbejder med udgangspunkt i en anerkendende tilgang til børnene hvor vi ønsker at skabe meningsfulde fællesskaber for alle børn. Ligeledes har vi fokus på barnets nærmeste udviklingszone i alle dagligdagens aktiviteter og pædagogiske rutiner mhp. at gøre barnet selvhjulpent, socialt og livsdueligt.

Vi er en sangcertificeret børnehave, så vi synger hver dag til samling, i aktiviteterne med børnene, på legepladsen, til arrangementer og lign. Vi nyder at være i naturen, så derfor bruger vi vores gode, store legeplads så meget som muligt og laver bål en gang om ugen som en pædagogisk aktivitet. Derudover bruger vi også gerne vores nærområde, hvor vi har strand og natur tæt ved. Når det er muligt, tager vi også på ture ud af huset.

Vores ledige stilling er lige nu hos vores små Spirebørn. Spirebørnene går på vores småbørnsstue, hvor de er ca. 2-3 år. Her arbejdes der særligt med at gøre børnene klar til børnehave i et mindre miljø. Der er på stuen tilknyttet 1 pædagog og 1 pædagogisk assistent foruden dig som pædagog.
Vi tilbyder dig en stilling i en rolig og varm børnehave, hvor du er medansvarlig for at sikre trivsel, læring, udvikling og dannelse hos en børnegruppe på 13 børn.

Vi forventer at du:

  • Har et anerkendende børnesyn.
  • Er positiv og imødekommende overfor børn, forældre og kollegaer.
  • Er mødestabil.
  • Er nysgerrig på læring sammen med børnene.
  • Ønsker at blive en del af en faglig stærk personalegruppe.
  • Er omstillingsparat (i Lyngens Børnehave rokerer vi på personalegruppen 1 gang årligt, så man er på samme stue ca. 2 år i træk).
  • Kan lide at synge og bruge sang i din hverdag sammen med børnene.
  • Er fleksibel ift. mødetider – vi dækker en åbningstid fra kl. 6.15-17.00/fredag kl. 6.30-16.30.

Ansøgningsfrist: onsdag d. 21/4 2021 kl. 12.00. Vi holder samtaler i uge 17.

Grundet situationen med Covid-19, har vi desværre ikke mulighed for rundvisning. Men ring gerne til leder Theresa Steinmeier eller stedfortræder Kristina Koziara for mere information på tlf.nr. 28 79 21 69. Se evt. vores hjemmeside: www.lyngens-boernehave.dk.

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?