LDD >> Job >> Pædagog og pædagogmedhjælpere til ambitiøs idrætsinstitution

Pædagog og pædagogmedhjælpere til ambitiøs idrætsinstitution

Pædagog og pædagogmedhjælpere til ambitiøs idrætsinstitution

Idrætsbørnehuset leder efter positive og energiske mennesker, som trives i en hverdag fuld af bevægelse og aktivitet. Vi leder efter en pædagog til vores vuggestue, og pædagogmedhjælpere med placering i vuggestue og børnehave.

Vi er certificeret af Dansk Idrætsforbund, og arbejder med pædagogisk idræt i alle hjørner af institutionen. Pædagogisk idræt er for os et inkluderende koncept, hvor vi arbejder med rummelighed, empati og omsorg for det enkelte barn.

Idrætsbørnehuset er en selvejende institution med 170 børn i alderen 0-6 år. Vi har en ung og harmonisk personalegruppe med 30 medarbejdere, vi er flere mænd end kvinder.

I huset på Ingemannsvej har vi 5 vuggestuegrupper, en børnehavegruppe og en skolegruppe. I udflytterbørnehaven, i Lynge, har vi 60 børnehavebørn.

Vi leder efter medarbejdere, som er seriøse og har et højt drive. Medarbejdere der i arbejdet med børnene er rummelig, beslutsomme og empatiske. Medarbejdere der kan veksle mellem høj faglighed og leg, der tør være i børnehøjde og bruge sig selv. Vi forventer, at du har overblik og evner at planlægge og dokumentere pædagogisk praksis, eller er villig til at lære det.

Timetal 37 timer om ugen, og tiltrædelse efter aftale.

Ansøgning med CV sendes til nipe22@frederiksberg.dk senest den. 10. juli 2020 klokken 12. Vi holder ansættelsessamtale den. 14.juli 2020.

Ansættelse foregår i henhold til den gældende overenskomst og efter forelæggelse af både privat og offentlig straffeattest samt børneattest.

To apply for this job please visit frederiksberg.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?