LDD >> Job >> Pædagog og -medhjælper med stor bevægelsesglæde søges!

Pædagog og -medhjælper med stor bevægelsesglæde søges!

Pædagog og -medhjælper med stor bevægelsesglæde søges!Idrætsbørnehuset leder efter en positiv og energisk uddannet pædagog og pædagogmedhjælper, som trives i en hverdag fuld af bevægelse og aktivitet.
  • I Idrætsbørnehuset har vi øje for medarbejdernes udvikling, og sætter stor værdi i at tage aktiv del i at talentudvikle den enkelte, og gruppen, fx med kurser, uddannelse, konferencer, foredrag, fordybelsesforløb og individuel coaching.
  • I Idrætsbørnehuset har medarbejdere behandling af fysioterapeut i arbejdstiden, arbejdstøj, flyverdragter til medarbejdere, et aktivt og deltagende MED-udvalg.

Vi leder efter en uddannet pædagog, som er professionel, og som i arbejdet med børnene er rummelig, beslutsom og empatisk. En pædagog der kan veksle mellem høj faglighed og leg, høj og lav arousal, og brænder for at bruge sin krop aktivt sammen med børnene. Vi forventer, at du har overblik, og evner at planlægge og dokumentere den pædagogisk praksis, både som arbejdsredskab, og i en forældrekontekst.

Vi søger også efter en pædagogmedhjælper, som er seriøs og har et højt drive. Pædagogmedhjælper der i arbejdet med børnene er beslutsom, tør gå forrest, være i børnehøjde og bruge sig selv. Vi forventer, at du har overblik og evner at følge planlægningen, og dokumentere pædagogisk praksis, eller er villig til at lære det.

Det er vigtigt for begge stillinger at du kan aflæse og forstå vores kultur, og se dig selv i en moderne daginstitution, der tænker ud af boksen.

Idrætsbørnehuset er en selvejende institution med 170 børn i alderen 0-6 år. Vi har en ung og harmonisk personalegruppe med 40 medarbejdere, vi er flere mænd end kvinder. Hos os bliver du en del af dynamisk personalegruppe med nysgerrige nyuddannede pædagoger, og pædagoger med mange års erfaring der er klar til at dele ud af deres viden.

Foruden den høje faglighed, skaber vi et stærkt socialt sammenhold i personalegruppen, som bl.a. består af DHL, julefrokost og sociale arrangementer, i og udenfor institutionen.

Vi er certificeret af Dansk Idrætsforbund, og arbejder med pædagogisk idræt i alle hjørner af institutionen. Pædagogisk idræt er for os et inkluderende koncept, hvor vi arbejder med rummelighed, empati og omsorg for det enkelte barn.

Timetal 35-37 timer om ugen, og tiltrædelse efter aftale.

Ansøgning med CV sendes til jala12@frederiksberg.dk.

Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Ansættelse foregår i henhold til den gældende overenskomst og efter forelæggelse af både privat og offentlig straffeattest samt børneattest.

For at ansøge til dette job send dine informationer til jala12@frederiksberg.dk

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?