LDD >> Job >> Pædagog med store ambitioner 32 timer søges

Pædagog med store ambitioner 32 timer søges

Pædagog med store ambitioner 32 timer søgesDrømmer du om nye udfordringer, så har vi måske dit kommende job.

Vi søger en udadvendt og engageret pædagog til børnehavegruppen.

Er du en pædagog som arbejder udviklingsorienteret og har fokus på relationer og samspil, så er det nu du har muligheden for at blive en del af vores Børnehus i et team med to andre medarbejdere på stuen.

Om os

Vi er et lille hyggeligt og traditionsrigt Børnehus under Danske Daginstitutioner som ligger centralt i Nørre Alslev by. Vores hus har eksisteret siden 1971, men siden 1. januar 2013 har vi været privat. Vi er normeret til 12 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn.

Vi er en personalegruppe der alle vil det bedste for børnene i en faglig kontekst. Kollegialt vil du hurtigt opleve et hus med højt til loftet, kollegaer med humor, smil og grin. Sang og fløjten kan også på en grå dag høres i huset.

Vi arbejder kontinuerligt med at støtte børnene i at være selvhjulpne og prioritere den fordybelse det kræver, for at det enkelte barn kan øve sig ud fra Den styrkede pædagogiske læreplan.

I Børnehuset er vi optaget af at skabe en fælles pædagogisk hverdag, som tager afsæt i det gode børneliv og et godt arbejdsmiljø for børn og voksne. Vi vægter at skabe et nærværende og omsorgsfuldt læringsmiljø for børnene, hvor vi samme med børnene kan være nysgerrige. Her er fokus på at give alle børn deltagelsesmuligheder både i store og mindre fællesskaber.

Din profil

Vi forventer, at du med dine faglige kompetencer kan og vil medvirke til en fortsat pædagogisk udvikling. Skulle du have viden eller interesse i at arbejde målrettet med sprogstimulering er det kun et plus.

Du skal

 • Have en positiv og anerkendende tilgang til børn, forældre og kollegaer.
 • Være nysgerrig, fleksibel, have overblik og turde tage ansvar.
 • Være omstillingsparat og kunne være i en hverdag, hvor vi ikke kender alle svarerne, men at vi sammen kan finde løsninger.
 • Være uddannet som pædagog, gerne have erfaring indenfor 0-6 området, men dette er ikke et krav.
 • Kan udarbejde og formidle beskrivelse og dokumentation omkring barnets læring og udvikling.
 • Kan reflektere og udvikle egen praksis i et positivt og konstruktivt samarbejde med kollegaer.
 • Skal kunne arbejde i hele åbningstiden fra kl. 6.25 til 17.05

 

Vi tilbyder

 • En hverdag og et arbejdsmiljø præget af godt personalesamarbejde hvor vi vægter fagligt engagement, åbenhed, dialog og højt humør.
 • Dejlige livsglade børn.
 • En fungerende bestyrelse.
 • Sundhedsforsikring

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst mellem LDD og BUPL. Stillingen er på 32 timer og med start 1. september 2022 eller snarest muligt.

Vil du vide mere

Se www.napbh.dk. Du er også velkommen til at kontakte Leder Helle Kragh Kragh eller Souschef Henrietthe Mørkmann på tlf. 54434527

Ansøgningsfrist:

Den 10. juni 2022

Ansøgningen  

Sendes til www.job@napbh.dk med relevante bilag og referencer.

For at ansøge til dette job send dine informationer til job@napbh.dk

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?