LDD >> Job >> Pædagog eller pædagogisk assistent søges – er det dig?

Pædagog eller pædagogisk assistent søges – er det dig?

Pædagog eller pædagogisk assistent søges – er det dig?Som ansat i Børnehuset bliver du en del af et velfungerende team i en meget veldrevet institution, hvor vi har det sjovt – selvfølgelig også travlt – og hvor faglighed er prioriteret højt. Du er i høj grad med til at sætte dit præg på vores og din hverdag, og vi vil gøre vores til, at du vil udvikle dig personligt og vokse fagligt, uanset om du kommer frisk direkte fra studiet, eller er mere erfaren i faget. Og først og fremmest kommer du til at være sammen med nogle skønne børn.

Da vi pt. har flere ledige stillinger, er du velkommen til at søge uanset om du er uddannet pædagog eller pædagogisk assistent. Arbejdsområderne nedenfor er beskrevet ud fra en pædagog og vil naturligvis udfolde sig på en lidt anden måde i stillingen som pædagogisk assistent. Så hvis du synes, vi lyder som en attraktiv arbejdsplads, skal du endelig søge.

Børnehuset i Vallerød er en fuld aldersintegreret privat daginstitution, der huser ca. 54 børn og 12 medarbejdere samt gode, faste vikarer. Børnene er fordelt på tre stuer, og på de enkelte stuer er børnene i alderen fra ca. 1 – 6 år. Dine pædagogiske kompetencer vil derfor få rig mulighed for at udfolde sig i samværet med både vuggestue- og børnehavebørn. Vores struktur indebærer, at du både kommer til at arbejde på én fast stue og med en mindre aldersopdelt gruppe.

Dine primære arbejdsområder vil omfatte:
• at være med til at planlægge og arbejde struktureret og målrettet, men altid med plads til spontanitet
• at være tovholder og igangsætter på hverdagens aktiviteter og temaer – naturligvis sammen med dine kolleger
• at tage del i implementeringen af de nye styrkede læreplaner
• at bidrage til, at vi løbende udvikler vores daglige praksis
• at integrere sprogarbejdet i den daglige kontakt med børnene
• at understøtte og bidrage til et godt forældresamarbejde

Vores forventninger til dig er, at du har drive, og er passioneret omkring det du laver.

Derudover forventer vi:
• at du er nærværende, med et positivt livssyn og en anerkendende tilgang
• at du har fokus på at skabe inkluderende børnefællesskaber
• at du har blik for implementeringen af den nye styrkede læreplan med fokus på at følge børnenes spor og interesser
• at du er fagligt bevidst, reflekterende og optaget af at diskutere pædagogik
• at du vægter dialog og samarbejdet højt i hverdagen – både til kollegaer såvel som forældre
• at du er god til både mundtlig og skriftlig formidling

Vi kan godt lide et godt grin og humor i hverdagen. Vi vægter medarbejdernes trivsel højt og arbejder hele tiden på denne lige fra små ting, som at du kan få lækker the/kaffe i flere varianter, betalt sundhedsforsikring, og de mere praktiske ting som at vi altid ringer efter vores gode vikarer når behovet melder sig.

Hvorfor pædagog i Børnehuset i Vallerød?
Du kommer til at sætte dit præg i en faglig kultur med et solidt fundament og gode gamle traditioner. Er du nyuddannet, har du mulighed for at styrke dit faglige niveau i en støttende og lærende kultur. Er du erfaren, har vi ligeledes mange muligheder for at dit talent kan udfolde sig, og vi er altid åbne for nye idéer, som er i overensstemmelse med vores rammer og værdigrundlag.

Vores Børnehus byder på gode fysiske rammer. Derudover har vi et stort fælles alrum, der benyttes til børneaktiviteter på tværs af huset, samt til større fællesarrangementer. Vores udeareal består af en stor legeplads samt et nærområde, der giver gode muligheder for aktiviteter og ture ud af huset.

Køkkenet som er centralt placeret i huset og i børnehøjde – appellerer til børnedeltagelse og giver børnene god indsigt i forberedelsen af maden. Frokosten og eftermiddagsmåltidet står vores køkkendame for at tilberede.

Stillingen er på 32-37 timer ugentligt og din ansættelse i Børnehuset i Vallerød vil være dækket af overenskomst med Danske Daginstitutioner og BUPL/FOA.

Kommer du med toget – har vi mulighed for at stille en cykel til rådighed mellem station og institution (der er også busforbindelse indenfor kort afstand).

Vi har brug for dig nu, så tiltrædelse er snarest muligt, – ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ansøgningsfristen er senest torsdag den 22. april kl. 12.

Send din ansøgning, samt CV, uddannelsesbevis mv. på mail til: mail@bornehusetivallerod.dk.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Leder Dorte Kristiansen eller souschef Anette Gabel-Jørgensen på telefon: 45 86 17 77.

Læs mere om Børnehuset i Vallerød her: www.bornehusetivallerod.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til mail@bornehusetivallerod.dk

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?