LDD >> Job >> Økonomi- og regnskabskonsulent 37 timer ugentligt, fast stilling

Økonomi- og regnskabskonsulent 37 timer ugentligt, fast stilling

Økonomi- og regnskabskonsulent 37 timer ugentligt, fast stillingHos Landsorganisationen Danske Daginstitutioner (LDD) søger vi en dygtig økonomi- og regnskabskonsulent, som har lyst til at blive en del af vores regnskabsteam.

Hvem og hvad er LDD:

LDD er en selvejende serviceorganisation, der bl.a. arbejder med økonomistyring, administration og servicering af selvejende og private institutioner i hele Danmark.

Vi lægger en ære i at udvise service overfor alle vores medlemsinstitutioner, og har som markedsførende organisation ”kodet i vores DNA” at strække os langt for at komme i mål med de daglige opgaver og eventuelle udfordringer, som vores medlemmer står med.

Lidt om jobbet:

Har du masser af regnskabserfaring, og kendskab til de opgaver der er beskrevet herunder, vil vi være glade for en ansøgning fra dig.

Teamet du bliver en del af, har adresse i Allerød og består af 5 kollegaer og en teamchef, som du vil få et tæt samarbejde med i det daglige.
Ligeledes er der et team på 6 medarbejdere i Odense, som varetager økonomi- og lønopgaver på Fyn og Jylland, som du også vil være i kontakt med.

På kontoret i Allerød er vi i alt 19 medarbejdere. Dertil kommer 2 kørende konsulenter. I alt i LDD er vi 32 ansatte.

Arbejdsopgaverne:

Hovedarbejdsopgaverne i stillingen er indenfor daginstitutionsområdet, hvor du (på sigt) får ansvaret for din egen kundeportefølje på ca. 20-25 institutioner i forhold til økonomi, regnskab og budget – samt opfølgning på samme. Det betyder samlet set, at du varetager og følger bogholderiet i institutionerne fra ”A til Z”.

Opgaverne spænder bl.a. over:

 • Udarbejdelse af budgetoplæg
 • Opkrævning af forældrebetaling og driftstilskud
 • Almindeligt dagligt bogholderi
 • Likviditetsstyring
 • Økonomiopfølgning
 • Udarbejdelse af årsrapport til revision m.m.

Herudover skal du i det daglige rådgive og vejlede (primært) daginstitutionslederne indenfor økonomiområdet samt varetage diverse ad hoc-opgaver.
Da vi på visse arbejdsmæssige områder (bl.a. forældrebetalinger) har ”niche-opgaver” skal du være indstillet på at skulle lære nye arbejdsopgaver – såvel som have ”rutineprægede” regnskabsopgaver.

Om din baggrund – og dig:

 • Du skal have dokumenteret erfaring med økonomifunktioner og Microsoft Business Solutions C5 (eller relaterede ERP-systemer).
 • Du er fortrolig og meget rutineret med at varetage arbejdsopgaver via Excel – og godt kendt med Office-pakken generelt. Du skal kunne se dig selv som serviceminded, energisk, fleksibel, selvstændig – samt være anerkendende i dine samarbejdsrelationer.
 • Du er god til at strukturere din hverdag ift. dagens opgaver og trives med at have en stor kontaktflade via mails og telefoner – også midt i en arbejdsopgave.
 • Du er med til at bidrage til vores teamarbejde ved bl.a. at overholde aftaler og deadlines i et – til tider – hektisk arbejdstempo med mange bolde i luften.
 • Du evner at arbejde struktureret, kan rådgive og følge konkret op overfor bl.a. institutionernes ledere.

Hvad tilbyder vi dig:

En spændende, udfordrende og ofte travl arbejdsplads med gode kollegaer, hvor det er en selvfølge, at vi hjælper og sparrer med hinanden i teamet samtidig med, at vi arbejder selvstændigt og effektivt.

Samarbejdet med vores kunder er godt og konstruktivt – men også ”personligt” – som du også med tiden vil bemærke.

Vi vægter et godt og positivt fællesskab samt nærvær i vores team! Tonen er afslappet og ”familiær”, og vi kærer os om hinanden.

Der er skemalagte teammøder hver 14. dag hvor opgaver, eventuelle problemstillinger og udfordringer mv. gennemgås.

Hos LDD har vi bl.a. 6 ugers ferie, betalt frokostpause, mulighed for flekstid, sundhedsordning, og mulighed for 2 hjemmearbejdsdage om ugen – ud fra arbejdets og ”mulighedernes” tarv. Dog er vi alle samlet i teamet på kontoret om onsdagen.

Løn efter kvalifikationer. Vi imødeser gerne i din ansøgning en indikation af lønniveau, du mener, du skal have. Pension på 14,5% samt ferietillæg på 3%.

Din ansøgning:

Hvis du kan se dig selv i stillingen, og mener du at have de rette kompetencer, modtager vi gerne en ansøgning fra dig snarest. Har du udtalelser, referencer eller lign vil det være fint at vedhæfte disse.
Ansøgningsfristen er 14. august 2022.

Vi sigter efter at afholde ansættelsessamtaler ultimo august.

Du kan få flere oplysninger via:

Landsorganisationen Danske Daginstitutioners hjemmeside: www.LDD.dk eller kontakte teamchef for IT, økonomi og regnskab: Preben Thøgersen, på tlf. 5060 8607.

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?