LDD >> Job >> Leder til unik og veldrevet privat idrætsinstitution

Leder til unik og veldrevet privat idrætsinstitution

Leder til unik og veldrevet privat idrætsinstitution

Usserødhave, Hørsholm

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for vores velfungerende og attraktive institution i Hørsholm?

Usserødhave er en privat integreret og idrætscertificeret institution med glade og aktive børn. Vi har et unikt tilbud inden for bevægelse, solidt børnetal, lang venteliste, harmonisk personalestab, ressourcestærk og opbakkende forældregruppe og stærk økonomi.

Vi søger nu en ny leder der med udgangspunkt i vores værdier –  Åbenhed, Tryghed, Omsorg, Engagement, Respekt og Udvikling – kan videreudvikle vores fantastiske institution.

Usserødhave modtager ca. 66 børn i alderen ½ -6 år, fordelt på 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper. Vi har gode fysiske rammer og en skøn legeplads med nye faciliteter der bl.a. understøtter vores idrætstilbud, fx multibane og basket – og planer for yderligere forbedringer.

Som idrætscertificeret institution er bevægelse en essentiel del af vores pædagogiske metoder. Vi samarbejder med lokale foreninger om bevægelsestilbud – ligesom personalet aktivt inddrager deres egne specialer inden for fx børneyoga, basket og fodbold. Vi forventer, at du engagerer dig i både at arbejde med og videreudvikle dette koncept.

Som privat institution nyder vi de fordele og friheder det giver i hverdagen. Hos os er der kort fra tanke til handling, og du vil dermed også få en stor grad af indflydelse og selv- og medbestemmelse. Samtidig stiller det krav til vores kommende leder, da meget ansvar påligger os selv at varetage. Du skal være indstillet på et tæt samarbejde med forældrebestyrelsen, som sammen med dig er bærere af strategien og tegner fremtiden for institutionen. Du vil desuden indgå i et velfungerende netværk med lederne fra de 5 øvrige private institutioner i Hørsholm.

Usserødhave arbejder desuden sammen med Landsorganisationen Danske Daginstitutioner, der fungerer som administrator.

Ansvarsområder:

Du bliver:

 • Personaleleder og ansvarlig for udvikling af en motiveret og velfungerende personalegruppe
 • Ansvarlig for administration og økonomi
 • Ansvarlig for udvikling af pædagogiske målsætninger og planer
 • Ansvarlig for den daglige organisering af hverdagen og bemandingen på stuerne
 • Ansvarlig for kommunikation med kommende børn og forældre
 • Vigtig for den løbende kommunikation og dialog med forældre

Som leder i Usserødhave indgår du ikke med fast antal timer i ugeplanen, men vi forventer, at du har din daglige gang i hele huset så du har fornemmelse for stemningen i huset – og så personale, børn og forældre ser og kender dig og har mulighed for sparring, information m.v.

Om dig:

Du har fokus på børnenes trivsel. Du er en visionær leder, der kan sætte rammer, styre processer og sikre en god og tydelig kommunikation. Du har overblik og kan skabe en klar struktur for arbejdet i institutionen.

Du er fagligt stærk og kan tage vare på institutionens pædagogiske udvikling og ledelse. Én af dine første og store opgaver bliver netop at give den nye læreplan liv i institutionen med stort fokus på yderligere at styrke kvaliteten i det pædagogiske arbejde.

Du er udadvendt, har en anerkendende ledelsesstil og er god til at motivere og inspirere medarbejderne – ligesom du evner at inddrage dem i beslutninger og processer. Med empati og engagement kerer du dig om personalegruppen, der har en forventning om, at det er dig de skal gå til, hvis de har brug for sparring og gode råd. Herved tager du ansvaret for, at rammerne er optimale i forhold til at skabe den gode arbejdsplads.

Du kan kommunikere på alle niveauer og sikre, at der tegnes et stærkt, stabilt og fagligt dygtigt billede af institutionen udadtil.

Du er fuld af energi og har lyst til at tage fat. Du har derudover flair for den administrative side af jobbet og evner at administrere en god økonomi, så der fortsat er plads til en stor prioritering af udvikling af børnenes hverdag.

Vi forventer, at du har:

 • Relevant ledelseserfaring – og gerne erfaring med samarbejde med kommune eller anden offentlig instans
 • Pædagogisk uddannelse
 • Passion for børn og visioner for den pædagogiske retning
 • Solid økonomisk indsigt og forståelse
 • Engagement og overskud
 • Gode samarbejdsevner
 • En fællesskabsorienteret tilgang til dit arbejde
 • Gode kommunikationsevner i både skrift og tale


Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst og der indhentes referencer samt børne- og straffeattest.

Ansøgning

Vi forestiller os, at du kan tiltræde snarest muligt, og helst den 1. februar 2019.  Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at søge stillingen ved at trykke: her

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du at besøge Usserødhave, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Cathrin Johansen på tlf.: 22 81 02 02.

Læs mere om vores hverdag på www.usseroedhave.dk.

 

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?