LDD >> Job >> Erfaren leder til privat børnehus

Erfaren leder til privat børnehus

Erfaren leder til privat børnehusNr. Herlev Børnehus er en mindre privat integreret institution, stærkt forankret i et lille lokalsamfund syd for Hillerød i et rent ”Morten Koch”-miljø. Institutionen er startet for ni år siden med hjælp fra lokale forældre med et stort ønske om en daginstitution i nærområdet. Vi har en fantastisk beliggenhed tæt på grønne områder, som vi flittigt besøger på vores ladcykler og gåben.
Vi har 45 skønne børn i alderen 0-6 år i Nr. Herlev Børnehus, fordelt på to børnehavestuer og en vuggestue. Vi råder over et stort hus og en stor dejlig grund med rig mulighed for gemmelege og sjov. Vi er desuden i gang med at etablere en ny legeplads og lave planer for husets fremtid og fornyelse, og du vil som ny leder have stor indflydelse og mulighed for at sætte dit præg.

Vi tilbyder:

Som privat institution nyder vi de fordele og friheder, det giver i hverdagen. Det giver dig som leder et stort råderum og et stort ansvar, og du vil få mulighed for, sammen med medarbejderne, at sætte dit eget præg på udviklingen af huset. Du kommer til at arbejde tæt sammen med forældrebestyrelsen, som bakker op om dig, din trivsel og succes i rollen som leder. Du får engagerede og dygtige kollegaer, der alle arbejder hver dag for at være nærværende med børnene og sikre deres trivsel og udvikling.

Ansvarsområder:

Som leder i Nr. Herlev Børnehus vil du få ansvaret for at:

 • Varetage den pædagogiske, økonomiske og administrative drift af huset i samarbejde med souschefen
 • Følge op på tilsyn og bidrage til et konstruktivt samarbejde med Hillerød Kommune
 • Sikre en ansvarlig drift og udvikling af vores lokale børnehus.

Kvalifikationer:

Vi søger en leder der:

 • Er visionær og vil stå i spidsen for den pædagogiske udvikling af børnehuset
 • Arbejder selvstændigt og struktureret for at sikre en stabil og økonomisk sund drift af huset
 • Har lyst til, i samspil med bestyrelsen og personalet, at udvikle Nr. Herlev Børnehus, skabe klare værdisæt og målsætninger for huset samt drive virkeliggørelsen af disse
 • Har en anerkendende og nærværende ledelsesstil, der skaber gode arbejdsbetingelser for vores medarbejdere og trivsel for vores børn
 • Er en god kommunikator og har lyst til at arbejde tæt sammen med personale, bestyrelse og forældre og være synlig i hverdagen.

Faglige kvalifikationer:

 

 • Relevant ledelseserfaring og uddannelse
 • Pædagogisk uddannelse
 • Passion for børn og visioner for den pædagogiske retning
 • Solid administrativ og økonomisk indsigt og forståelse, da det bliver en stor del af dit arbejde.

Nr. Herlev har været igennem en turbulent tid, men alle i huset har masser af positiv energi og ser frem til at styre børnehuset sikkert gennem fremtiden med en ny erfaren leder bag roret.

Det praktiske:

Stillingen er som udgangspunkt 37 timer, men et reduceret timetal kan drøftes hvis ønsket. Løn- og ansættelsesvilkår er ifølge BUPL’s gældende overenskomst. Ansættelse pr. 1. oktober 2022 eller snarest derefter.

Der vil blive indhentet børneattest, og ansættelse er betinget af godkendelse fra Hillerød Kommune.

For yderligere informationer vedrørende stillingen, huset og rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand, Mette Dandanell Nielsen, på telefon 22 81 91 49.

Nr. Herlev Børnehus er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner (LDD), der assisterer os ved ansættelsen.

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?