LDD >> Job >> En enestående mulighed

En enestående mulighed

En enestående mulighedNu har du chancen for at være del af et unikt lille miljø, hvor relationer og faglighed følges ad.

Vuggestuen Korallen er en privat vuggestue i Roskilde, som ligger 10 minutters gang fra Trekroner station.  Teamet består af 8 dedikerede ansatte til vores 24 fantastiske børn der er fordelt på 2 stuer.

Vi har et miljø, hvor vi er hinandens sparringspartnere og har ambitioner for vores børns rejse i at finde sig selv sammen med andre.  Det betyder i praksis at vi altid tager udgangspunkt i den aktuelle børnegruppe.

Nu søger vi en kompetent og faglig reflekterende pædagog på 35 timer om ugen pr. 1. oktober 2021, eller snarest derefter. Vi afholder samtaler løbende – så tøv ikke med at søge!

Forventninger til dig:

  • Du er uddannet pædagog, og gerne nyuddannet.
  • Kan skabe en struktureret og forudsigelig hverdag for børnene i samarbejde med dine kollegaer.
  • Kan selvstændigt bidrage med tilrettelæggelse af aktiviteter med afsæt i den nye styrkede pædagogiske læreplan.
  • Være målrettet i arbejdet med børns udvikling.
  • Evnen til at skabe en god og konstruktiv forældrekontakt og -samarbejde.
  • At du bidrager til et godt arbejdsmiljø, ved at være åben, fleksibel og omstillingsparat.
  • Du tager gerne en omgang fodbold, eller tumler med vores skønne børn der er fuld af energi.
  • Kan opretholde og videreudvikle den pædagogisk praksis i huset, hvor du kan bidrage med innovative tanker og processer.
  • Du er en empatisk, engageret og loyal person.

 

Korallen er en institution som gør sig umage i at have et tydeligt værtskab, hvor vi byder børn, forældre, samarbejdspartner mm. ind i vores hus, hvor faglighed, hjertelighed og mangfoldighed er en naturlig del af vores hverdag.

Vores udgangspunkt er i det enkelte barns ressource, og derigennem bruger vi det til at styrke det store fællesskab – som så igen igennem fællesskaberne understøtter det enkelte barns udviklings potentiale.  Dette kræver at vi altid har fokus på børns trivsel, udvikling og læring.

Vi er en arbejdsplads hvor vi alle ønsker de bedste vilkår for vores børn og os selv, derfor er vi alle engegagerede, indflydelsesrige og har et stort ejerskab for vores fine lille sted.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst med BUPL og KL.

Korallen er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner.

Kontakt leder Henriette Holm på tlf.: 46742706 for yderligere oplysninger omkring jobbet og vores institution. Har du lyst til at besøge vores skønne perle inden du søger jobbet kan du ligeledes lave aftale omkring.

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?