LDD >> Job >> Børnehuset Solsikken – Roskilde – søger medhjælper i barselsvikariat

Børnehuset Solsikken – Roskilde – søger medhjælper i barselsvikariat

Børnehuset Solsikken søger en pædagogmedhjælper i et barselsvikariat 20 timer pr. uge fra 1. juli 2019 til 1. marts 2020.

Pr. 1.januar 2019 er det tidligere Børnehaven Solsikken og det tidligere Børnehuset Kastanjen fusioneret til Børnehuset Solsikken. De to afdelinger er beliggende på to matrikler med en afstand på ca. 1,2 km imellem afdelingerne. I den samlede institution er der ansat 9 pædagoger og 7 pædagogmedhjælpere. I begge huse er der desuden en køkkenansvarlig i hvert hus.

Den kommende barselsvikar skal ansættes til primært, at være tilknyttet afdeling Solsikken. Afdeling Solsikken består af en børnehave afdeling med ca. 44 børnehavebørn.

Vores fokusområder er: relationsorienteret pædagogik, flowoplevelser for børnene, læringsmiljøer der bl.a. lægger op til sprogudvikling og kunstnerisk udvikling. I centrum er naturligvis børnenes socialisering fordi al læring bygger på en god trivsel.

Alt foregår naturligt i et omsorgsfuldt og ligeværdigt miljø med plads til forskelligheder.

Vi søger en barselsvikar der:

  • Har en naturlig interesse for vores fokusområder.
  • Er god til at reflektere over egen praksis, er opsøgende og i evig udvikling.
  • Er god til at følge op på børnesager, have møder med forældre, udarbejde dagsordner og referater m.m. Hvis ansøgeren ikke har erfaring med dette, bliver vedkommende lært op i det.
  • Er livsglad, har humor, kan arbejde selvstændigt og med andre, er anerkendende, er fleksibel og har et stort gå på mod og glædes over alle typer børn/forældre/kollegaer.
  • Børneattest og offentlig straffeattest indhentes

Ansøgningsfristen er d. 1. april. Samtaler afholdes d. 15. april. Se evt. mere om institutionen på  www.solsikken.roskilde.dk

Ansøgningen sendes til Leder Reno Petersen på renomp@roskilde.dk

For at ansøge til dette job send dine informationer til renomp@roskilde.dk

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?