LDD >> Job >> 2 uddannede pædagoger til hhv. vuggestue og børnehave

2 uddannede pædagoger til hhv. vuggestue og børnehave

Hornbæk Private Børnehus søger 2 nye medarbejdere til tiltrædelse hurtigst muligt!
Hornbæk Private Børnehus

Er du uddannet pædagog, og drømmer om at være en del af vores nystartet børnehus hvor du kan have stor indflydelse på din dagligdag, så tøv ikke med at smide os din ansøgning hurtigst muligt. Der er en ledig stilling i vores vuggestue og en i børnehaven.
Vi søger også afløsere!

I Hornbæk Private Børnehus søger vi nye medspillere til vores fantastiske team af pædagoger og -medhjælpere der både består af mænd og kvinder og yngre såvel som ældre. Børnehaven består i øjeblikket af 15 børn og vuggestuen består af 21 børn. Huset kan i alt rumme 21 vuggestuebørn og 19 børnehavebørn.

Huset er nyåbnet i januar 2020 og er et privat børnehus med fokus på natur og bæredygtighed i børnehøjde samt masser af nærvær.

Vores legeplads ikke er så stor, så vi gør meget ud af at benytte os af de fantastiske omgivelser der ligger lige for fødderne af os her i Hornbæk, herunder stranden og strandlegepladsen, skoven og søen. Vi har et godt samarbejde med de lokale spejdere og kan ligeledes benytte deres spejdergrund til aktiviteter med vores børn.

Vi søger personer der er anerkendende i sin måde at agere på og som er dygtige til at skabe relationer til vores skønne børnene.

Du skal:
* Kunne tage initiativ.
* Være reflekterende over eget jeg. Meget gerne have kompetencer indenfor musik, ude- og friluftsliv, have grønne fingre og være mega sej til at lave lejrbål. Meget gerne interessere dig for bæredygtighed og kunne finde dit indre legebarn frem.
* Være uddannet pædagog.

Du vil få en arbejdsplads med stor medbestemmelse og mulighed for at arbejde sammen med 7 fantastiske ildsjæle der brænder for at gøres vores børnehus til verdens bedste sted for vores børn.

Hvis du synes at det lyder som stedet for dig, så send os endelig din ansøgning! Har du spørgsmål kan du kontakte vores leder Ditte enten på mail info@hornbaekprivateboernehus.dk eller på telefon 3135 2726. Det er også Ditte du skal have fat på hvis du ønsker at besøge os inden du søger.

Stillingen er som udgangspunkt fuldtid 37 timer, men ønsker du færre timer skal du ikke holde dig tilbage – men blot skrive hvor mange timer du ønsker i din ansøgning.

Hornbæk Private Børnehus har overenskomst med BUPL.

Hornbæk Private Børnehus er medlem af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner – LDD der ligeledes hjælper os med ansøgningerne. Du skal derfor ikke sende din ansøgning til Ditte – men søge jobbet online via knappen herunder ”Søg jobbet online”.

Vi ser frem til at høre fra dig!

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?