LDD >> Job >> 2 pædagoger søges!

2 pædagoger søges!

2 pædagoger søges!Vi fandt desværre ikke den rigtige og prøver derfor igen: Vil du være en del af Friluftsinstitutionen Fuglevænget?

Grundet to kollegaer skal ind og læse søger vi 2 legende, inspirerende, igangsættende, kompetente og gerne nyuddannede pædagoger, en på 35 timer til vores vuggestue og en på 33-37 timer til vores børnehave snarest.

I mestrer læring til børn på en spændende, nysgerrig, innovativ og udforskende måde, og I har stor interesse for naturen. Vi tilbyder et arbejdsmiljø med høj trivsel og en praksis i Pippis ånd – ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg helt sikkert”. Vi leger os til læring i et projektperspektiv og med naturen som fast følgesvend.

Friluftsinstitutionen Fuglevænget er en selvejende institution i Køge. Vi er en stor institution med over 100 børn. Vi ligger nær skov, strand og by, hvilket giver os et spændende nærområde, som vi bruger meget. Vores primære mål er at udvikle modige børn, der kender deres fantastiske værdi og dermed rummer et stort selvværd. Hos os må man klatre i træer, cykle ned ad bakken, snitte og hugge brænde og kæle kaninerne og holde vores snog, Hugo.

Vi er en stærk kompetent medarbejdergruppe, der tænker børns læring i et visuelt sanseligt perspektiv og gennem projekter. Vi er et hus i konstant udvikling, og I skal være med til at sikre denne udvikling. Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø og børnemiljø og en stor tilfredshed hos forældrene. Vores største udfordring pt. er at holde vores børnetal nede.

Vi er et mangfoldigt hus med mange faglige kompetencer og ansatte af begge køn. Dette giver børnene alsidige og spændende aktiviteter og udvikler vores faglige sparring. Her er højt til loftet og dermed rig mulighed for at præge egen praksis inden for det pædagogiske felt, dog stadig med fokus på en fælles faglig retning og med respekt for indgåede aftaler og lovgivningen.

Vores ønskeseddel

  • Du skal som vores nye kollega være igangsættende, iderig og kunne fastholde børnene i dine interessante og spændende aktiviteter.
  • Du skal være nærværende, nysgerrig og undersøgende i din tilgang i aktiviteterne, da det smitter af på børnene. En fjollet side er yderst velkommen.
  • Du skal kunne fastholde en struktur, men dog stadig være omstillingsparat og spontan, når børnene og kollegaer kalder på dette.
  • Du skal både kunne arbejde selvstændigt, mestre samarbejde og fungere med teamtanken, da vi ofte arbejder på tværs af stuer og afdelinger gennem små og store projekter.
  • Vi ønsker en kollega, der kan præge vores pædagogik, inspirere børnene til deltagelse og reflektere og evaluere sammen med os andre, så vi konstant er i bevægelse.
  • Vi har en naturprojektprofil og det er derfor et håb, at vores nye kollega mestrer formidling af natur til børn i alderen 0-6 år og kan arbejde ud fra projekttanken

Vi kan tilbyde et hus med bl.a. dyr, udeværksted, to legepladser, bål, elcykler, skovuger og fantastiske børn og gode kollegaer og involverede forældre.

Du skal kunne arbejde i hele vores åbningstid 6-17.

Ansøgningsfristen er søndag d. 6/12. Søg jobbet via knappen ”ANSØG STILLINGEN” der giver et link til Jobindex hvor stillingen er slået op. Husk sammen med ansøgningen, at vedhæfte CV, uddannelsespapirer, referencer mv.

Yderligere informationer om Fuglevænget kan findes på www.fuglevænget.dk. Grundet COVID19 kan vi ikke tilbyde rundvisning, men der vil være god tid til samtalen til spørgsmål om os.

To apply for this job please visit www.jobindex.dk.

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?