LDD >> Nyheder

Nyheder

List over alle nyheder og begivenheder

For år 2018:

  • Bestyrelseskurser efterår 2018 -
  • Arbejdsmiljøkursus – 1½ dags kursus i Vejle - Arbejdsmiljøkursus 1½ dags supplerende arbejdsmiljøkursus for private institutioner med fokus på psykisk arbejdsmiljø, den gode kultur og de mange relationer i private institutioner. Den 24. – 25. oktober 2018 Kurset er et internatkursus og afholdes på Hornstrup Kursuscenter, Kirkebyvej 33, Hornstrup Kirkeby, 7100 Vejle Kurset retter sig mod arbejdsmiljøorganisationen (leder og arbejdsmiljørepræsentant), men tillidsrepræsentanter er (Læs mere)
  • Temadag for ledere i private og selvejende institutioner - Kære leder! Igennem de seneste år har lederrollen og lederopgaven ændret sig og stiller således i dag større krav til lederen og dennes kompetencer. I LDD’s konsulentfunktion oplever vi, at dette giver anledning til flere udfordringer for jer ledere, ikke mindst i jeres samarbejde med såvel forældre samt ansatte og særligt med bestyrelsen. Ofte oplever (Læs mere)
  • Formandens beretning vedr. år 2017 - Landsorganisationen Danske Daginstitutioners repræsentantskabsmøde den 30. maj 2018 Vedrørende år 2017. Formandens  beretning. Kære repræsentantskab. Så er der gået endnu et år her i LDD. Og der har igen i år, været gang i udviklingen - både internt og eksternt. Min skriftlige beretning udsendes til de delegerede sammen med dagens program, regnskabet og fungerer samtidig (Læs mere)
  • Selvejende daginstitutioner og blokade - Hvad gør en selvejende daginstitution med driftsoverenskomst med en kommune, hvis der laves blokade af institutionen?   LDD har indenfor den seneste uge haft en del henvendelser i forhold til, hvordan I skal forholde jer, hvis institutionen udsættes for en ulovlig blokade i forbindelse med en eventuel kommen konflikt. Vi går naturligvis ikke ud fra, (Læs mere)
  • LDDs tilbud på en Cloud-løsning til vores daginstitutioner - Som det ser ud i dag, bruger en del af vores institutioner Cloud-løsninger som f.eks. OneDrive, Google Drive, Dropbox eller Box. Efter den 25. maj vil disse løsninger ikke længe være brugbare, da det skal dokumenteres, hvor dataene fysisk ligger. Der skal foreligge en databehandleraftale og det skal sikres, at dataene kan blive genskabt, hvis (Læs mere)
  • Konfliktvejledning omkring personalets forhold -
  • Konfliktvejledning for bestyrelser og ledere i selvejende institutioner - Til de selvejende institutioner Konfliktvejledning for bestyrelser og ledere i de selvejende institutioner, som administreres af LDD Privatinstitutioner er som udgangspunkt ikke omfattet af konflikten. Dog vil nogle af jer kunne blive omfattet af et evt. lockoutvarsel, såfremt I er overgået fra selvejende institution til privat institution og ikke har valgt at tiltræde LDD’s overenskomster. (Læs mere)
  • Information om AUB praktik og bidrag - Undervisningsministeriet har udsendt vedhæftede pjece til alle arbejdsgivere i landet. Pjecen beskriver udmøntningen af ”Bekendtgørelse om praktikpladsafhængigt AUB-bidrag”. I medfør af § 21 b, stk. 4, og § 21 f, stk. 1 og 3, i ”Lov om Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag”, jf. lovbekendtgørelse nr. 95 af 26. januar 2017, som ændret ved lov nr. 706 af 8. (Læs mere)
  • Alvorligt sikkerhedshul fundet på PC, MAC, tablet og telefoner 03.01.2018 - En sikkerhedsbrist er fundet på 99,99% af alle computere, smarttelefoner, iPad, iPhone, tablet og MAC. Onsdag den 03. januar 2018 har en række sikkerhedsforskere fra Googles Project Zero i samarbejde med universiteter i Østrig, USA og Australien samt flere sikkerhedsfirmaer opdaget to hardwarefejl på alle Intel-processorer, ARM og AMD, der kan give anledning til et (Læs mere)

For år 2017:

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?