LDD >> Nyheder

Nyheder

List over alle nyheder og begivenheder

For år 2019:

 • Formandens beretning vedr. år 2018 - Landsorganisationen Danske Daginstitutioners repræsentantskabsmøde den 28. maj 2019 Vedrørende år 2018. Formandens beretning. Kære repræsentantskab. Nu er der igen gået et år, siden jeg aflagde min forrige beretning. Og der har igen i år, været gang i udviklingen - både internt og eksternt. Min skriftlige beretning udsendes til de delegerede sammen med dagens program, regnskabet… (Læs mere)
 • Arbejdsmiljøkursus for privatinstitutioner med overenskomst BUPL/LDD – Faglig og social integration på en rummelig arbejdsplads - LDD afholder igen i 2019 1 ½ dags supplerende arbejdsmiljøkursus for private institutioner med fokus på faglig og social integration på en rummelig arbejdsplads. Kurset er et internatkursus og afholdes den 22. og 24. oktober 2019 på Hornstrup Kursuscenter i Vejle Yderligere information/indbydelse og tilmeldingsoplysninger: https://ldd.dk/wp-content/uploads/2019/02/Faglig-og-social-integration-Maj-2019.pdf (Læs mere)

For år 2018:

 • Temadag om markante forældre – med psykolog Rikke Yde Tordrup - Temadag om markante forældre  -  med psykolog Rikke Yde Tordrup Kære leder! Som opfølgning på vores leder-temadage i Danske Daginstitutioner er vi glade for, at kunne tilbyde denne temadag om markante forældre med psykolog Rikke Yde, og håber på at du vil tage godt imod tilbuddet til gavn for netop Jeres institution. Dagens indhold ”Markante… (Læs mere)
 • Orienteringsnyt november 2018 - Orienterings Nyt   -   november 2018 Momspligt for organisationerne. Med virkning fra 1. januar 2019 har SKAT besluttet, at organisationer der varetager administration for selvejende og private institutioner, skal opkræve moms af deres ydelser. Det betyder, at opkrævningen for 1. kvartal 2019 er tillagt 25% moms af administrationshonoraret til LDD. For de selvejende institutioner med driftsoverenskomst… (Læs mere)
 • Temadag om kombinationstilbud og fleksibel pasning i private institutioner - Temadag om kombinationstilbud og fleksibel pasning i private institutioner Med de seneste ændringerne i dagtilbudsloven er der bl.a. indført kombinationstilbud og fleksibel pasningsordning, som også har stor betydning for private dagtilbud. Loven giver forældre mulighed for at få en deltidsplads til børnene, samt også at søge kommunen om tilskud pasning uden for dagtilbuddenes almindelige åbningstider,… (Læs mere)
 • Bestyrelseskurser efterår 2018 - (Læs mere)
 • Arbejdsmiljøkursus – 1½ dags kursus i Vejle - Arbejdsmiljøkursus 1½ dags supplerende arbejdsmiljøkursus for private institutioner med fokus på psykisk arbejdsmiljø, den gode kultur og de mange relationer i private institutioner. Den 24. – 25. oktober 2018 Kurset er et internatkursus og afholdes på Hornstrup Kursuscenter, Kirkebyvej 33, Hornstrup Kirkeby, 7100 Vejle Kurset retter sig mod arbejdsmiljøorganisationen (leder og arbejdsmiljørepræsentant), men tillidsrepræsentanter er… (Læs mere)
 • Temadag for ledere i private og selvejende institutioner - Kære leder! Igennem de seneste år har lederrollen og lederopgaven ændret sig og stiller således i dag større krav til lederen og dennes kompetencer. I LDD’s konsulentfunktion oplever vi, at dette giver anledning til flere udfordringer for jer ledere, ikke mindst i jeres samarbejde med såvel forældre samt ansatte og særligt med bestyrelsen. Ofte oplever… (Læs mere)
 • Formandens beretning vedr. år 2017 - Landsorganisationen Danske Daginstitutioners repræsentantskabsmøde den 30. maj 2018 Vedrørende år 2017. Formandens  beretning. Kære repræsentantskab. Så er der gået endnu et år her i LDD. Og der har igen i år, været gang i udviklingen - både internt og eksternt. Min skriftlige beretning udsendes til de delegerede sammen med dagens program, regnskabet og fungerer samtidig… (Læs mere)
 • LDDs tilbud på en Cloud-løsning til vores daginstitutioner - Som det ser ud i dag, bruger en del af vores institutioner Cloud-løsninger som f.eks. OneDrive, Google Drive, Dropbox eller Box. Efter den 25. maj vil disse løsninger ikke længe være brugbare, da det skal dokumenteres, hvor dataene fysisk ligger. Der skal foreligge en databehandleraftale og det skal sikres, at dataene kan blive genskabt, hvis… (Læs mere)
 • Konfliktvejledning omkring personalets forhold - (Læs mere)
 • Konfliktvejledning for bestyrelser og ledere i selvejende institutioner - Til de selvejende institutioner Konfliktvejledning for bestyrelser og ledere i de selvejende institutioner, som administreres af LDD Privatinstitutioner er som udgangspunkt ikke omfattet af konflikten. Dog vil nogle af jer kunne blive omfattet af et evt. lockoutvarsel, såfremt I er overgået fra selvejende institution til privat institution og ikke har valgt at tiltræde LDD’s overenskomster.… (Læs mere)
 • Information om AUB praktik og bidrag - Undervisningsministeriet har udsendt vedhæftede pjece til alle arbejdsgivere i landet. Pjecen beskriver udmøntningen af ”Bekendtgørelse om praktikpladsafhængigt AUB-bidrag”. I medfør af § 21 b, stk. 4, og § 21 f, stk. 1 og 3, i ”Lov om Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag”, jf. lovbekendtgørelse nr. 95 af 26. januar 2017, som ændret ved lov nr. 706 af 8.… (Læs mere)
 • Arbejdsmiljøkursus for privatinstitutioner med overenskomst BUPL/LDD – Den gode kultur og de mange relationer i private institutioner - LDD afholder igen i 2018 1 ½ dags supplerende arbejdsmiljøkursus for private institutioner med fokus på psykisk arbejdsmiljø, den gode kultur og de mange relationer i private institutioner. Kurset er et internatkursus og afholdes den 24. og 25. oktober 2018 på Hornstrup Kursuscenter i Vejle Yderligere information/indbydelse og tilmeldingsoplysninger: https://ldd.dk/wp-content/uploads/2020/01/AMR_Psykisk-kursus_okt18.pdf (Læs mere)
 • Alvorligt sikkerhedshul fundet på PC, MAC, tablet og telefoner 03.01.2018 - En sikkerhedsbrist er fundet på 99,99% af alle computere, smarttelefoner, iPad, iPhone, tablet og MAC. Onsdag den 03. januar 2018 har en række sikkerhedsforskere fra Googles Project Zero i samarbejde med universiteter i Østrig, USA og Australien samt flere sikkerhedsfirmaer opdaget to hardwarefejl på alle Intel-processorer, ARM og AMD, der kan give anledning til et… (Læs mere)

For år 2017:

Top

Add A Knowledge Base Question !

You will get a notification email when Knowledgebase answerd/updated!

+ = Verify Human or Spambot ?